ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Απλήρωτοι MEGA - συνεχίζουν δουλειά, "στηρίζουν" μετόχους!!!

Μega: Οι απλήρωτοι σταματούν την απεργία.
Οι εργαζόμενοι στο Μega αποφάσισαν να σταματήσουν την απεργία διαρκείας που είχαν ξεκινήσει την 1η Μαρτίου -και, άρα, να επιτρέψουν ξανά τη μετάδοση διαφημίσεων- παρότι δεν πληρώθηκαν ούτε ένα μικρό τμήμα των δεδουλευμένων τους, ούτε έλαβαν καμιά ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία των πραγμάτων.
Στη γενική τους συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας οι τόνοι ανέβηκαν σε αρκετές στιγμές, έκαναν την επιλογή να αναστείλουν την κινητοποίησή τους ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης με την Digea. Οι δικηγόροι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε επιχειρηματολόγησαν υπέρ της αναστολής της απεργίας, σημειώνοντας ότι η μετάδοση διαφημίσεων είναι το ουσιαστικό στοιχείο το οποίο θα καταθέσουν στο δικαστήριο.
Ωστόσο, υπήρξαν και πολλές αντίθετες φωνές - είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 40 εργαζόμενοι ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας. 
Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι είχαν μπλοκάρει την περασμένη εβδομάδα τη μετάδοση κάρτας με τίτλο «8 μήνες απλήρωτοι, 12 μήνες όμηροι»; που προβαλλόταν στη θέση των διαφημίσεων.
πηγή: aixmi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.