Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το πάρτι τελειώνει στις 26 Γενάρη

Δίκτυο Αλληλεγγύης & Παρέμβασης στην ΕΠΗΕΑ: Να καταβάλλουν άμεσα οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών και εργολάβοι της μνημονιακής προπαγάνδας των ΜΜΕ τον οφειλόμενο  από 01/01/2015 ειδικό φόρο επί των διαφημίσεων, που προβάλλονται στην τηλεόραση.
Ποσά  που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που οι τηλεοπτικοί σταθμοί  έπρεπε να αποδίδουν στις αρμόδιες ΔΟΥ ανά μήνα.
Σύμφωνα με απαράδεκτη εγκύκλιο της τελευταίας στιγμής από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , αναστέλλεται για άλλη μία φορά η είσπραξη του φόρου μέχρι 01/01/2016, την ίδια στιγμή που ο κρατικός εισπρακτικός μηχανισμός απαιτεί από τους φορολογουμένους ακόμη και την προπληρωμή των φόρων τους , προκλητικά απαλλάσσει τα αφεντικά της μηντιακής  διαπλοκής.
Η απαίτηση του ειδικού φόρου στις διαφημίσεις στην τηλεόραση ψηφίστηκε στις 06/03/2010, σε ποσοστό 20% επί τις αξίας του διαφημιστικού προϊόντος.
Εργαζόμενοι στα ΜΜΕ: Εδώ και τώρα οι καναλάρχες – διαπλεκόμενοι- εργολάβοι να πληρώσουν! Αρκετή υπεραξία έβγαλαν από τις δεκάδες  χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο, από την απλήρωτη μαύρη  εργασία μας ,τις ελαστικές μορφές  απασχολησιμότητας , την μαθητεία , την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας , των ανεξέλεγκτο τραπεζικό δανεισμό τους κ.λ.π.

Το πάρτι όμως τελειώνει στις 26 Γενάρη!
Η Συντονιστική Γραμματεία  του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ.
                                                                                            Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.