Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ποινή φυλάκισης 27 μηνών στον Ανδρέα Γερ. Κουρή

Σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών, χρηματικό πρόστιμο 7.800 ευρώ με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ερήμην ο ιδιοκτήτης των Metropolis, Ανδρέας (Γεράσιμου) Κουρής.
Οπως μας πληροφορούν οι απολυμένοι/ες των Metropolis η ποινή επιβλήθηκε από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά 8 απολυμένων (και μέσω του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας) για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων σε αυτούς.
Πρόκειται για το δεύτερο δικαστήριο μέσα σε 2 ημέρες. Και στην προχθεσινή εκδίκαση μιας ακόμη αγωγής, που αυτή τη φορά ασκήθηκε από τους απολυμένους τόσο εναντίον της επιχείρησης όσο και.. προσωπικά του ίδιου του Ανδρέα Κουρή ως διευθύνοντα συμβούλου αυτής, ο ιδιοκτήτης του ομίλου MAD και αρκετών ακόμη εταιρειών, επέλεξε και πάλι να απουσιάσει.
Οι απολυμένοι του Κουρή αναφέρουν ότι η δικαστική απόφαση αποτελεί μια ακόμη δικαίωση για τον αγώνα τους τον οποίο συνεχίζουν επίμονα τόσο στο δρόμο όσο και στα δικαστήρια και καταλήγουν:
«Οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, που ενισχύεται από την έμπρακτη αλληλεγγύη σωματείων και συλλογικοτήτων, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την πλήρη δικαίωση μας, κάτι που ισοδυναμεί με την καταβολή των οφειλόμενων μισθών και των αποζημιώσεών μας που παρακρατεί παράνομα ο Ανδρέας Κουρής.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΗ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.