Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μαζικές «εκκαθαρίσεις» στον ΑΝΤ1 FM και στον Flash

- Ποιοι απολύθηκαν από τους δύο ραδιοσταθμούς - Γενική συνέλευση των εργαζομένων την Δευτέρα στα γραφεία του ομίλου ΑΝΤ1
Σε μαζικές «εκκαθαρίσεις» εργαζομένων προχώρησε η εργοδοσία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και Flash με τη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ να καταγγέλλει τις απολύσειςκαι να καλεί σε ετοιμότητα.
Στον ΑΝΤ1 FM χθες ανακοινώθηκαν οι απολύσεις δύο ηχοληπτών, της Μαίρης Αυγερινοπούλου, καθώς και των ραδιοφωνικών παραγωγών Παναγιώτη Λιάκου, Δημήτρη Γιαννουλόπουλου (οι δύο «Αδιαβροχοι») καθώς και του Δημήτρη Σούλτα.
Στο ραδιοφωνο του ΑNT1 επίκεινται κι άλλες απολύσεις καθώς ο Δανός σύμβουλος Ερικ Χάνσεν έχει πάρει εντολή να μην «χαριστεί» σε κανέναν...
Την ίδια ώρα στον στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash έγιναν 18 απολύσεις. Ανάμεσα στους εκδιωχθέντες και..
οι «αστέρες» Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Θανάσης Λάλας, Άννα Δρούζα, Κώστας Τσιτούνας, κ.α.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ καταγγέλλει τις απολύσεις συντακτών και τεχνικών του ραδιοσταθμού ΑΝΤ1 και καλεί τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που καταστρατηγούν εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματά τους, ρητά δε οι ενώσεις επιφυλάσσονται να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2012 η Συντονιστική Επιτροπή οργανώνει Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα γραφεία του ομίλου ΑΝΤ1 προκειμένου να συντονιστεί η δυναμική απάντηση στην καινούργια αυθαιρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.