Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Mέχρι την ανατροπή όλων αυτών των τερατουργημάτων

Οι Έλληνες Βουλευτές και η Κυβέρνηση χθες το βράδυ με την ψήφο τους, έστειλαν εν μία νυκτί, στον Καιάδα Ασφαλιστικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, που είχαν κατακτηθεί με αίμα. Το μόνο που κερδίζουν είναι 300 εκατομμύρια € το χρόνο, ενώ οδηγούν τους εργαζόμενους στη Βαριά Βιομηχανία να παίρνουν σύνταξη στα 60 χρόνια με προσδόκιμο ζωής στα 65 χρόνια και την Ελληνίδα μάνα, η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία την οδηγούν στην εξαθλίωση σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο.
Προεκλογικά η σημερινή Κυβέρνηση απαιτούσε στα σοβαρά εθνικά ζητήματα να γίνεται Δημοψήφισμα. Σήμερα βλέπουμε ότι έβαλε υποθήκη με το απαράδεκτο μνημόνιο, τη χώρα και τον ελληνικό λαό στους κερδοσκόπους και στους Τραπεζίτες, χωρίς καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση, τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια, με «ελαφρά την καρδία».

Βλέπουμε Βουλγαράκηδες, ΄Ακηδες , Μαντελάκηδες, Ρουσοπουλάκηδες και λοιπούς κλεφτάκηδες , επώνυμους και ανώνυμους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και κυρίως τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος «ούτε φωνή ούτε ακρόαση!», χωρίς να έχουν πληρώσει τίποτα ούτε ηθικά, ούτε οικονομικά για όλα αυτά που οδήγησαν την οικονομία και ολόκληρη την κοινωνία στην χρεοκοπία.
Όλοι αυτοί πρέπει να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία, για τα πεπραγμένα τους, να οδηγηθούν στη φυλακή και η περιουσία τους να κατασχεθεί από το ελληνικό κράτος.
Ο Αγώνας από όλη τη θιγμένη, κατατρεγμένη, αδικημένη ελληνική κοινωνία θα συνεχιστεί ώστε να ανατραπούν τα αντισφαλιστικά και αντεργασιακά τερατουργήματα.
Είναι επιτακτική ανάγκη για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της θιγμένης ελληνικής κοινωνίας, πέρα από κόμματα, αποκόμματα, συνδικαλιστικές παρατάξεις. Πρέπει να πάψει να βρίσκει άλλοθι και να κάθεται στον καναπέ να παρακολουθεί παθητικά όλα αυτά, που γίνονται εις βάρος της. Πρέπει ενωμένη να παλέψει μέχρι την ανατροπή όλων αυτών των τερατουργημάτων.
πηγ: σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.